Om kvilsten

  • Gjennomgående høy standard og meget gode planløsninger.

  • Arkitekturen er inspirert av bebyggelsen fra alpelandsbyene i Mellom-Europa.

  • Alle leilighetene har store vinduer i stuen.

  • Leilighetene i andre etasje har en stor hems over bakre del av leiligheten.

Hyttelykke

Hva er det med nordmenn og hytteliv? Så fort anledningen byr seg, legger vi igjen vårt urbane jeg i sofakroken hjemme og henter frem naturbarnet i oss. Vi drar på hytta. Det er der vi slapper av. Det er der vi lader batteriene. Det er der vi blir hele mennesker. Vi møter naturen og lærer oss selv å kjenne på nye og annerledes måter. På hytta blir vi sosiale, åpne og vennlige. Naboene er hyggeligere, snøen er hvitere, lufta er renere og stillheten stillere. Kanskje må man være norsk for å forstå hva hyttelykke betyr?

Kvilsten er hyttelykke i moderne og tidsriktig innpakning – lekre høyfjellsleiligheter med alle bekvemmeligheter og panoramautsikt mot Trysilfjellet. Kvilsten er hyttelykke med alle fordelene og ingen av ulempene.

Trysil venter på deg

Sentralt på Østlandet, bare 2,5 times kjøretur fra Oslo, midt i hjertet av det norske vintereventyret ligger Trysil. Dype skoger, mektige fjell og glitrende fiskevann – det er Trysil i et nøtteskall. Men det er mer. Det moderne Trysil er sport hele året. Alpint, langrenn, sykkel, kajakk og kano. Det er restauranter og barer. After ski eller after bike. Den som kjeder seg i Trysil, har valgt det selv.

Vinter i Trysil:

Alpint – 30 skiheiser
Langrenn – 500 km løyper
Hundekjøring
Kanefart
Skøytebane

Sommer i Trysil:

Fiske
Golf og minigolf
Sykkel
Rafting
Juving og klatring
Kano
Kajakk
Bever- og elgsafari

Året rundt i Trysil:

22 Restauranter og barer
Bowling
Surf, spa og bad
Shopping

Kvilsten. Med Trysil for dine føtter.

Kvilsten ligger i Fageråsen, sentralt i Trysilfjellet med direkte tilknytning til skianlegget og -heisene. Din høyfjellsleilighet ligger rett oppunder tregrensen, lunt og beskyttet, med panoramautsikt over Trysilfjellet og alpinanlegget. Ski-in/ski-out, selvfølgelig.

Fageråsen er det perfekte utgangspunktet for både alpint og langrenn. De minste har sitt eget oppgraderte barneområde hvor de kan kose seg med skilek og barnas beste venn, snøgubben Valle. I bakken og ved heissenteret finner du spisesteder og puber, veen er aldri lang, verken til aktiviteter eller storslagne naturopplevelser.

Din høyfjellsleilighet

Leilighetene på Kvilsten er inspirert av arkitekturen i Mellom-Europas alpelandsbyer. Husene er oppført med høy håndverksmessig standard og smarte planløsninger. Store vindusflater fyller leilighetene med lys og gir en fantastisk utsikt mot Trysilfjellet. Det er lagt vekt på elegante interiørløsninger og høy kvalitet i materialer og utførelse.

Leilighetene har romslige stuer med åpen kjøkkenløsning. Peisovnen er plassert i hjørnet mot uteplassen, slik at den lune følelsen av levende varme oppleves i hele oppholdsarealet. Alle leiligheter har egen balkong eller terrasse, og leilighetene i andre etasje har dobbel takhøyde over stue/kjøkken med en stor hems i bakre del.

I din høyfjellsleilighet på Kvilsten kan du nyte livet i fulle drag – utsikten, peisbålet og naturen – året rundt.